Poštovani klijenti,

Upoznajte kompaniju Silver Line i našu jedinstvenu ponudu CUCCIO preparata za ulepšavanje, baziranih na najfinijim sastojcima prirode!

Naša kompanija posluje na teritoriji Srbije od 2004, godine. Od 2014. godine smo i zvanični distributeri američke kompanije Star Nail International, koja je dominantna na svetskom tržištu više od dve decenije.

Predstavljamo vam izuzetnu paletu proizvoda namenjenih za profesionalni manikir i pedikir i pružamo mogućnost da se upoznate sa nekim od najzvučnijih brendova iz asortimana Star Nail International kompanije, kao što su Cuccio Pro, Cuccio Colour, Cuccio Colour Veneer, Cuccio Naturale i Cina. Ovi proizvodi ne samo da će oduševiti vaše klijente zbog trenutno vidljivog efekta,  odmah nakon prvog tretmana,  nego će im i pružiti potpuno novi i drugačiji doživljaj nege i relaksacije.

Od osnivanja Cuccio kompanije 1981. godine u Kaliforniji, pa do danas, Cuccio imperija je dostigla nivo multinacionalne globalne korporacije. Zahvaljujući ambicijama i iskustvu predsednika kompanije, gospodina Tony Cuccio, i njegovoj stalnoj težnji da bude korak ispred svih, bazirajući se na najdelotvornije resurse prirode, stvorene su jedinstvene formule Cuccio Naturale prirodnih tretmana za nokte, ruke i stopala. Danas se Cuccio brend koristi u nejpoznatijim Beauty i SPA centrima širom planete. Uporedo sa razvijanjem biznisa, Tony Cuccio putuje i edukuje saradnike kroz seminare i prezentacije, kako bi svi zajedno unapredili poslovanje. Uz pomoć svoga kreativnog tima, svakodnevno radi na usavršavanju postojećih i kreiranju novih jedinstvenih formula za ulepšavanje, na zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata.

Ono što je jedinstveno u našoj ponudi je mogućnost da tretman otpočnete i završite u istoj mirisnoj noti. Proizvode plasiramo kroz najbolji odnos cene i kvaliteta, u šta ćete se, svakako, i uveriti. Cuccio preparati pogodni za svakodnevnu upotrebu biće dostupni samo kroz prodaju u centrima lepote uz konsultaciju i podsticaj stručnih lica. S obzirom na to, nudimo i vama mogućnost da postanete deo naše maloprodajne mreže. Svim našim klijentima obezbedićemo besplatnu obuku kroz prezentacije i seminare, adekvatne sertifikate za obuku, brendiranje salona, stalno upoznavanje sa inovacijama iz Cuccio sveta i ostale usluge koje naši klijenti požele, a tiču se prodaje i marketinga Cuccio preparata.